Specialist in strafzaken

Mr. Marcello Jansen studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Hij studeerde af in 1994 en is in datzelfde jaar als advocaat beëdigd om zich intensief te gaan bezighouden met de behandeling van strafzaken waarin hij inmiddels een zeer ruime ervaring heeft opgebouwd. Na zijn beëdiging als advocaat heeft hij de opleiding Specialisatie Strafrecht aan het Willem Pompe Instituut te Utrecht gevolgd. Naast zijn werk als advocaat trad hij jarenlang op als docent strafprocesrecht bij de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten. Hij is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA).

Door de jaren heen trad mr. Marcello Jansen op als advocaat in de meest uiteenlopende strafzaken zoals de zaak “Binnensingel” (gewelddadige dood van Rick G. in Vlaardingen), de zaak "Stormvogel" (gewelddadige dood van Remon N. uit Hoogvliet) en de zaak “Hattem” (tattookillers - poging liquidatie van Marlon D). Op dit moment behandelt hij onder omvangrijke zaken als "Calvin" (invoer verdovende middelen via containers in de Rotterdamse haven) en "Duin" (tattookillers-zaak - moord op Onno Kuut).

Voorstraat 61-B
3201 BA Spijkenisse
T 0181-612116
F 0181-612454
www.strafpraktijk.nl
info@strafpraktijk.nl

Op alle diensten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier te downloaden. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval door de beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar wordt uitgekeerd.